Tijl Uilenspiegel school

Tijl Uilenspiegel school

De Tijl Uilenspiegel basisschool kunt u vinden in de gezellige, Amsterdamse buurt Bos en Lommer. Er wordt hier gewerkt vanuit het principe ‘samen wat kan, individueel waar het nodig is’. Goede resultaten en een prettig schoolklimaat staan hierbij centraal. Zo hoopt de basisschool het beste uit ieder kind te halen.

Door het maken van een lichtplan en een lichtberekening ontzorgden wij Elsenga Installatietechniek in dit project. Samen realiseerden wij de verlichting voor de gymzaal, kleedruimtes en de gangzones. Onze engineer verwerkte onder andere ledpanelen, inbouwarmaturen en opbouwarmaturen in het lichtplan. De gymzaal is uitgerust met balvaste armaturen.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.