Trendhout Hattemerbroek

 

Afgelopen zomer opende Trendhout, fabrikant van houten producten voor in de tuin, een nieuw logistiek centrum en hoofdkantoor. Dit grote nieuwbouwproject is gevestigd in Hattemerbroek en telt een totale oppervlakte van 15.000 m². Door deze uitbreiding is er meer opslagcapaciteit van voorraadproducten ontstaan wat Trendhout de mogelijkheid biedt het assortiment groots uit te breiden. Naast de nieuwe locatie blijft het bestaande bedrijfspand in Oldebroek ‘gewoon’ operationeel.

In opdracht van ASB Bouw en Ontwikkeling heeft Scheer & Foppen Installatietechniek de installaties voor het nieuwe logistieke centrum en hoofdkantoor verzorgd. In samenwerking met de installateur hebben wij diverse armaturen mogen verzorgen zoals inbouw downlights, noodverlichting, buiten- en gevelverlichting en waterdichte opbouwarmaturen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.