TU Pulse Delft

TU Pulse Delft

Het nieuwe onderwijsgebouw Pulse, van de TU Delft, is dé plek voor modern activerend onderwijs. De plek is volledig ingericht om studenten en docenten te ondersteunen en alle faculteiten te bieden in diverse werkvormen. Deskundigheid, begeleiding en interactie staan hierbij centraal. Het moderne gebouw staat middenin het campus en vormt daardoor een belangrijk kruispunt in de bewegingen van mensen over de campus. Alle TU Delft studenten kunnen hierdoor makkelijk gebruik maken van het gebouw.

In samenwerking met Kuijpers leverden wij armaturen voor dit project. Zo zijn o.a. de trappen en wandkoven voorzien van LED verlichting. Dit project verzorgden wij met de montageservice. Het resultaat is iets om trots op te zijn!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Gispen | Fotografie: Chris van Koeverden

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.