VakanZ Nunspeet

VakanZ Nunspeet

VakanZ B.V. is een snelgroeiende christelijke touroperator met een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties op een tal van bestemmingen in Europa. Ze zijn gevestigd in Nunspeet en zijn sinds 2003 actief in de reisbranche. Met de inzet van recreatieteams is er voor jong en oud veel te beleven op de vakantieparken. Daarnaast zijn de parken uitgerust met tal van verschillende activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen.

Vakanz heeft zich recent gevestigd in een nieuw kantoorpand. Brian Franken Technieken (BFT) verzorgde de complete technische installatie van dit pand. Maas & Hagoort is door BFT in de arm genomen om het lichtplan op te stellen en de verlichting te leveren. Dit lichtplan is door Ardjan opgesteld. Tevens onderhield hij het contact met de installateur. BFT en Maas & Hagoort zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.