Van der Valk Haarlem

Onlangs is de renovatie afgerond van het Van der Valk Hotel in Haarlem. Het resultaat is een vernieuwd hotel met een zee aan ruimte. Het hotel biedt vele zalen en boardrooms aan, waarmee de zakelijke markt er een toplocatie bij heeft gekregen. Naast de zakelijke faciliteiten is het restaurant vernieuwd naar een chic en eigentijds ogend geheel.

In samenwerking met Benschop Installatietechniek hebben wij alle verlichting in het hotel mogen realiseren. De energiezuinige LED verlichting is geleverd inclusief daglicht- en aanwezigheidsschakelingen. Deze functionaliteit in de verlichting heeft er aan bijgedragen dat het hotel door middel van de renovatie een BREEAM certificaat heeft verdiend.

Foto’s: Architectenbureau van den Hoeven

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.