Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem

In Haarlem-Zuid is onlangs het Van der Valk Hotel gerenoveerd. Het hotel heeft een geheel gemoderniseerd karakter gekregen. Met ruime kamers en luxe suites is er een plek om lekker uit te rusten. In het sfeervolle restaurant en de gezellige hotelbar kunnen de gasten genieten van heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Daarnaast beschikt het hotel ook over 20 vergaderzalen met combinatiemogelijkheden. Hierdoor is het dus de ideale locatie voor een events of congres.

In samenwerking met Benschop hebben wij de verlichting geleverd voor dit prachtige hotel. De armaturen passen perfect bij de uitstraling van Van der Valk: luxe en sfeervol. Het Van der Valk Hotel in Haarlem is klaar voor de toekomst!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of wilt u de perfecte projectverlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.