Van der Weegen

 

Van der Weegen is een typisch Tilburgs familiebedrijf wat al meer dan 150 jaar actief is in Brabant. De activiteiten variëren van de ontwikkeling en realisatie van een complete woonwijk, maatwerk in bedrijfshuisvesting en herontwikkeling van monumentaal vastgoed tot klein- of grootschalig onderhoud aan scholen, corporatiewoningen of eigen vastgoedportefeuille. Dit alles ook nog eens vanuit een nieuw kantoorpand.

Installateur Michelbrink Elektro heeft ons benaderd voor het ontwerpen van een lichtoplossing. Het was een dynamisch en langdurig project. Dit kwam doordat er tussen het proces van design en uitvoering een groot tijdsbestek zat. Dit zorgde voor veel technische wijzigingen, maar door snelle en transparante communicatie tussen de verschillende partijen in het bouwproces is het project tot een succesvol eind gebracht.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.