Van Tuijl | Feed Enrichment

 

Familiebedrijf P.C. van Tuijl in Kesteren, producent van diervoeding, is opgericht in 1962 door de heer P.C. van Tuijl. Inmiddels hebben zijn zonen de leiding overgenomen. En is het bedrijf op verschillende locaties uitgebreid en gemoderniseerd. Het bedrijft bewerkt grondstoffen, verwerkt recall-producten en produceert diervoeders in opdracht van derden. Onlangs werd het nieuw gebouwde kantoor officieel geopend en werd de nieuwe bedrijfsnaam Van Tuijl | Feed Enrichment geïntroduceerd.

In samenwerking met installateur De Kock Elektro hebben wij het lichtplan en de verlichting voor dit unieke project gerealiseerd. Bij het ontwerpen van het lichtplan hebben wij rekening gehouden met de NEN-EN 12464-1 norm, die eisen stelt aan het goed verlichten van bedrijfspanden. Verlichting op de werkvloer heeft namelijk grote invloed op de gezondheid en productiviteit van werknemers. De juiste verlichting, in combinatie met natuurlijk licht, zorgt voor een hoger energielevel en meer productiviteit bij de werknemers.

Een wens van de klant was het goed aanlichten van het pand waarbij ook de houten daklijst verlicht word. Gezien de armaturen niet aan de gevels gemonteerd mochten worden was het een uitdagende klus om de juiste oplossing te vinden. Door diverse lichtberekeningen uit te voeren met het gebruik van grondspots hebben onze sales engineers een mooie lichtoplossing gecreëerd. Waarbij diverse types grondspots met verschillende lichtsterktes en wattages de gehele buitenzijde en de daklijst mooi en gelijkmatig verlichten. Een prachtig eindresultaat met een tevreden klant.

Foto’s: Fotograaf Christian Reijnoudt – Studio Beeldwerken

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.