Avans Hogeschool locatie Stationsplein den Bosch

Avans Hogeschool locatie Stationsplein Den Bosch

Voor Avans Hogeschool heeft Maas & Hagoort het lichtontwerp en de uitvoering daarvan verzorgd voor de uitbreiding van de huisvesting van Avans Hogeschool vestiging Den Bosch. Een bestaand kantoorgebouw is hiervoor verbouwd tot onderwijslocatie. Open studielandschappen, een mediatheek, collegezalen, om maar wat te noemen, zijn in een bijzonder korte tijd gerealiseerd. De verlichting Avans Hogeschool is in teamverband met Strukton Worksphere uit Eindhoven gerealiseerd.

Het resultaat mag er zijn. Het Stationsplein is de vijfde locatie van Avans in Den Bosch. Led verlichting verlicht het werk van studenten en docenten en geeft het gebouw een extra dimensie.

Wij werken graag met u de ideeën en oplossingen uit. We denken met u mee en vertalen uw wensen naar een lichtplan. Voor meer informatie over onze lichtontwerpen klikt u hier.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.