Vitalis College Breda

Vitalis college Breda

Breda heeft er een duurzame school bij: het Vitalis College. De school biedt Mbo-opleidingen aan waarbij dienstverlening en zorg centraal staan. Deze beroepsopleidingen sluiten aan bij de praktijk en spelen in op de ontwikkelingen in de maatschappij. Het onderwijs biedt de studenten de ruimte om zich te ontwikkelen.

Duurzaamheid is wat Maas & Hagoort en het Vitalis College bindt. Samen met Bink Elektro realiseerden wij dit project. Onze engineer verwerkte onder andere armaturen van Light4U in het lichtplan. Het resultaat is prachtig!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.