VOLT! VMBO Vleuterweide

VOLT! VMBO Vleuterweide

Een gebouw waarin leerlingen zelfstandig kunnen werken en elkaar kunnen ontmoeten, dat is het nieuwe VOLT! college in Vleuten. Deze VMBO school onderscheidt zich onder andere door de focus op de mogelijkheden en de kwaliteiten van de leerlingen. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van loopbaanleren. Zo verbindt de school jonge mensen met de technologie en beroepen van morgen.

Het nieuwe Volt college bestaat uit theorielokalen, vaktechnische lokalen en twee gymzalen. Met 4 verschillende verdiepingen is het gebouw klaar voor de verwachte leerlingengroei. Samen met Terberg Totaal Installaties realiseerden wij de verlichting voor de nieuwe school. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat de studenten zich in de perfecte omgeving kunnen ontwikkelen.

Bent u op zoek naar passende verlichting? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Foto’s: Slokker Bouwgroep

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.