VORM Rotterdam

Bouw- en vastgoedbedrijf VORM is teruggegaan naar de plaats waar het ooit begon, aan de Maas in Rotterdam. Op het van oorsprong zijnde poortgebouw ‘De Nieuwe Maaskant’ is een gloednieuwe verdieping geplaatst. In samenwerking met Architektenkombinatie Bos Hofman was het voor VORM een doel om het pand te vernieuwen naar een gezonde en duurzame werkomgeving.

Medewerkers kunnen gebruik maken van ruime overlegplekken of projectruimtes, maar ook van werkplekken voor één of twee personen om geconcentreerd te kunnen werken. Naast een gezonde werkomgeving is er ook een plek ontwikkeld voor ontspanning: Het Vormcafé. Een ruimte die gedurende de dag toegankelijk is en waar buiten de lunchuren ook kan worden afgesproken en gewerkt.

In samenwerking met Croonwolter&dros mochten wij op het gebied van verlichting een bijdrage leveren aan het unieke en groene karakter van dit monumentale pand. Zo leverden wij de speciale en decoratieve verlichting zoals op onderstaande foto’s te zien is.

Fotografie: François Verhoeven

Architect: Architektencombinatie Bos Hofman

Los meubilair: SV Collection

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.