Vrijheidsmuseum Groesbeek

Vrijheidsmuseum Groesbeek

Het Vrijheidsmuseum ligt in Groesbeek, middenin het prachtige heuvelachtige landschap. Voorheen was dit het Nationaal Bevrijdingsmuseum. Onlangs openden zij hun nieuwe pand. Verhalen over oorlog en vrijheid komen in dit museum bij elkaar. Boeiend en grenzeloos. U vindt verhalen over Nederland maar ook over Duitsland en zelfs van buiten Europa. Meerdere verhalen over hetzelfde thema want er is nooit één verhaal. De Tweede Wereldoorlog bekijkt u hier van alle kanten. U krijgt een veelzijdig beeld. Het komt erop neer dat u wordt uitgedaagd om kritisch te denken over de vrijheid. Vrijheid van toen en zeker ook de vrijheid van nu.

Voor dit prachtige museum leverden wij samen met Nikkelen Elektrotechniek alle verlichting. Het lichtplan maakte onze engineer. Hij verwerkte opbouwarmaturen en daarnaast ook inbouwdownlighters en pendelarmaturen. Het museum is klaar voor uw bezoek!

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Samen gaan wij voor het beste lichtresultaat.

 

Foto’s: TracesOfWar | Arjan Vrieze

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.