ZieZo Roosendaal

 

Een nieuw schoolgebouw voor ZieZo Montessorischool in Roosendaal is opgeleverd. Sinds het begin van het schooljaar 2021/2022 hebben de basisschoolkinderen intrek genomen in de nieuwe locatie.

Sinds 1994 is de school gevestigd aan ’t Zand in Roosendaal, gelegen aan de rand van de wijk Langdonk. Het betreft een nieuw gebouw met daarin de twaalf groepen van ZieZo, een speelzaal voor de kleuterbouw en tevens ook de kinderdagopvang van Kreukelz.

Installateur Jacobs Elektro benaderde Maas & Hagoort om mee te denken in een lichtoplossing voor het nieuwe schoolgebouw. Hierbij is alle functionele verlichting geleverd. Met name DALI inlegarmaturen in de klaslokalen, aula en bibliotheek. Maar ook inbouwspots met geïntegreerde noodverlichting in de gangen en verkeersruimten. Maas & Hagoort heeft hierbij nagenoeg het hele gebouw verlicht. Het resultaat: een toekomstbestendige leeromgeving waarin iedere leerling zichzelf onder de beste omstandigheden kan ontwikkelen.

Meer te weten komen over de juiste verlichting voor uw project binnen het onderwijs? Lees hier verder.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.