Zoover offices Amsterdam

Zoover Offices Amsterdam

Reisbeoordelaar Zoover heeft haar intrek genomen in een nieuw hip kantoor in de Suikerwerkfabriek te Amsterdam. In het kantoor wordt een ‘summer vintage’ stijl gecreëerd, met een knipoog naar reizen en het weer. De bezoekers die het kantoor binnenkomen, kunnen daardoor meteen de passie van de organisatie voelen: reizen en het weer.

In samenwerking met Green Building Engineering maakten wij de lichtberekening voor de indirecte verlichting en leverden we de armaturen. Het doel was dat bezoekers, klanten en het eigen personeel gemotiveerd worden om een reis door het nieuwe kantoor te maken. De verlichting sluit daar perfect op aan!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Design by D/Dock | Photography: Nikolas Margaritis

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.