Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool locatie Heerlen is voor een deel gerenoveerd, Maas & Hagoort mocht hier de verlichting leveren! Deze school vind het ontwikkelen van nieuwe inzichten erg belangrijk. Oplossingsgericht leren denken, toekomstige professionals kunnen dat. Alleen het beste is goed genoeg. Naast het verzorgen van ruim vijftig master- en bachelorprogramma’s worden ook onderzoeken uitgevoerd. Wilt u ook een passende lichtoplossing? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.