Zwembad ‘De Hoge Devel’

 

Het oude zwembad in Zwijndrecht was toe aan vervanging. Na een bouwtijd van vijftien maanden staat er op de plek van het voormalige buitenbad de nieuwe zwemlocatie ‘De Hoge Devel’. Er is een wedstrijdzwembad met acht banen en een doelgroepenzwembad. Verder is er een peuterbad, een whirlpool en een glijbaan. Het vernieuwde zwembad is hiermee aantrekkelijker en completer voor een bredere doelgroep. Daarnaast heeft de zwemvereniging een eigen verenigingsruimte met skybox die boven de tribune uitkijkt over het wedstrijdzwembad. Voor een snackje of drankje kunnen de bezoekers terecht in de gezellige horecaruimte.

Voor dit project heeft Terberg Totaal Installaties ons benaderd voor het maken van een totale lichtoplossing. In de horecaruimte en kleedkamers zijn er onder andere ledstrips, ledpanelen en pendelarmaturen toegepast. Voor de verlichting in en rondom de zwembaden is het een vereiste om speciale zwembad verlichting te verwerken die voldoet aan hoge veiligheidseisen. De verlichting moet letterlijk tegen een stootje kunnen en moet bestand zijn tegen chloordamp, uv, warmte en water. De armaturen zijn duurzaam en onderhoudsarm en geven ook nog eens prettig licht. Dit met als resultaat een ontspannende sfeer op deze zwem locatie voor zowel de recreatieve als prestatieve sporter.

Foto’s: STRAMAN management en advies

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.