De uitvoering van een lichtproject

Na definitief akkoord gaan wij over tot bestelling en tot levering van de producten. Tijdens de uitvoering kunnen wij u extra ondersteunen middels het prefab aanleveren van armaturen, bouwplaats logistiek of projectmanagement. Verder hechten wij waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject, dit willen wij borgen middels een opdrachtgeversoverleg.

In een tijd dat installatiebedrijven handen tekort komen ondersteunen wij u graag tijdens de uitvoering van een verlichtingsproject. Deze ondersteuning zorgt voor een besparing in uw tijd en voor een tijdige oplevering van uw projecten. Dat is de toegevoegde waarde voor u als installateur.

Projectmanagement:

De projectmanager zal het gehele lichtproject procesmatig begeleiden en het aanspreekpunt zijn voor u als klant. Wij denken proactief mee en indien nodig zijn wij aanwezig bij bouwvergaderingen en sessies met adviseur, architect, en opdrachtgever om de voorgestelde verlichting goedgekeurd te krijgen. Daarnaast bewaken wij de planning zodat het proces optimaal verloopt en de deadlines / oplevering wordt behaald.

Opdrachtgeversoverleg:

Tijdens de uitvoering van het project hechten wij veel waarde aan de mening van de opdrachtgever. Indien gewenst plannen wij tussentijds graag een opdrachtgeversoverleg om de gang van zaken door te nemen en de uitvoering te evalueren. Dit om het beoogde resultaat te behalen en indien nodig bij te sturen op eventuele wensen of aanvullingen / wijzigingen.

'Wij zorgen dat alle armaturen zo plug & play mogelijk aangeleverd worden, zodat de armaturen gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden'

Plug & Play aanleveren:

Niets is vervelender dan pallets vol met armaturen te moeten installeren, waarbij u eerst de aansluitsnoeren nog moet bevestigen. Zonde van de tijd. Wij zorgen dat alle armaturen zo plug & play mogelijk aangeleverd worden, zodat de armaturen gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Dit geldt niet alleen voor aansluitsnoeren, maar ook voor bijvoorbeeld led strips en nood-units.

Bouwplaats logistiek:

Wij denken ook mee over de logistieke uitdagingen op de bouwplaats. Specifieke leveringstijden zijn ons niet vreemd en ook met afvalquota weten wij raad. Wij kunnen de producten met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal leveren waardoor de hoeveelheid afval beperkt blijft. Uiteraard zonder af te doen aan de bescherming van de producten.

Montage:

Onze gecertificeerde monteurs ontzorgen u graag op gebied van montage. Door onze effectieve montage  zorgen wij voor een vast projectrendement in uw installatieproject. Zo bespaart u tijd én personeelskosten.

Nieuwsgierig hoe de uitvoering van project ‘Het Havengebouw’ verlopen is? Lees het hier.

Een lichtontwerp nodig voor uw project?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.