Berla verlichting

Berla Lighting is een merk dat exclusieve LED verlichting produceert. Ze produceren LED verlichting op maat en hebben daarnaast een eigen assortiment hoogwaardige verlichtingsarmaturen welke ze uit voorraad kunnen leveren. Klanten zoals interieurbouwers, installateurs en architecten vinden al jaren hun weg bij dit merk.

Berla is onze trouwe producent van onder andere LED strips en profielen. Echter heeft het merk niet alleen technische verlichting in het assortiment. Zo beschikken ze ook over diverse inbouwarmaturen, opbouwarmaturen, spots, railspots, wandarmaturen en zelfs buitenverlichting. Deze producten hebben allemaal een zeer goede kwaliteit en levensduur en zijn daarnaast ook  modern. De 85 jaar ervaring zetten zij in om nieuwe producten te ontwikkelen. Door de fijne samenwerking realiseren wij graag een project waarin dit merk is verwerkt. Ook maken ze graag LED op maat voor u. Vraag direct een lichtplan aan waarin armaturen van dit merk zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.