Daisalux

Daisalux richt zich sinds haar oprichting in 1988 voornamelijk op de productie van noodverlichting. Het belangrijkste doel van het bedrijf is om volledig te voldoen aan de behoeften van haar klanten, het verstrekken van veelzijdige en integrale oplossingen voor alle eisen van het project en om de ontwerpen continue aan te passen aan de nieuwe behoeften van de markt. Daisalux is actief in meer dan 20 landen. Vanuit deze vestigingen verstrekken zij advies en verspreiden de producten. Alle armaturen zijn uniek en professioneel geproduceerd, waardoor ze in ieder verlichtingsproject verwerkt kunnen worden zoals kantoren, kerken en scholen.

Wilt u armaturen van Daisalux in uw project verwerken? Vraag direct een lichtplan of een offerte aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.