Ecolight

EcoLight, opgericht in 1994 te Breda, is een van oorsprong Nederlandse fabrikant van noodverlichting, maar maakt sinds 2011 deel uit van het Spaanse technologie concern NormaGrup Technology S.A.. De ruime ervaring en het streven om voorop te blijven lopen met nieuwe technologieën maakt het merk Ecolight tot één van de meest innovatieve fabrikanten in Europa. De noodverlichtingsarmaturen van het merk zijn door het strakke design en met de diverse montage hulpstukken zeer veelzijdig toe te passen in iedere omgeving.

Verlichtingsspecialiteit

De toepassing van de noodverlichtingsarmaturen is gericht op het grootst mogelijke gebruiksgemak in combinatie met de hoogst mogelijke efficiëntie. Door gebruik te maken van krachtige lenstechnieken en de mogelijkheden om vluchtrouteaanduiding en noodverlichting te combineren kan u een aanzienlijke besparing opleveren bij installatie. Ook zijn de meeste van de producten uitgevoerd met een snel-montagesysteem waardoor installatie en onderhoud in enkele minuten gedaan kan worden.

Wij zijn uw leverancier voor Ecolight. Vraag direct een lichtoplossing aan waarin armaturen van dit merk in zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.