Eleqtron

Eleqtron

Eleqtron werkt nauw met Maas & Hagoort samen wat betreft ‘stekerbaar installeren’ voor verlichting. Met de Qneqt producten van Eleqtron kunt u de elektrische installatie geheel ‘stekerbaar’ doortrekken. Dit kan vanaf de verlichting tot aan de groepenkast en tot aan de werkplek. U werkt niet meer met losse componenten, maar met volledig afgemonteerde producten. ‘Plug and play’, volgens de laatste stand van de techniek!

Voordelen
De voordelen van stekerbaar installeren:

  • 3 tot 10 x sneller werken, producten zijn immers al afgemonteerd.
  • Goedkopere installatie, door de snellere montage.
  • Minder fouten bij montage, tot 90% lagere faalkosten.

Qneqt assortiment
Met Qneqt is er een ruim assortiment beschikbaar aan stekerbare producten voor verlichting. Het gaat om:

  • Snoeren, in 2-polige en 3-polige uitvoering. Daarnaast zijn er 5-polige types leverbaar voor DALI verlichtingsbesturing. De snoeren zijn goedgekeurd volgens de CPR-norm Eca, Cca en zelfs B2ca.
  • Accessoires voor aansluiting op de stekerbare snoeren. Zoals vergrendelingen (verplicht bij iedere aansluiting!) en T-splitters/verdelers.
  • De unieke Qneqt Q-T plug, een handige verdeler voor directe aansluiting op het armatuur en de aanwezigheidsmelder. Leverbaar in een 2-aderige (L + PE) en een 3-aderige versie (L + PE + N). Tevens beschikbaar voor DALI toepassingen en voor aanwezigheidsmelders. Het installeren met de Q-T plug scheelt u tijd en kosten!
  • Aanwezigheidsmelders: hiermee bespaart u aanzienlijk op de energiekosten.

Normen
Uiteraard voldoen de Qneqt producten aan de gestelde eisen, waaronder de NEN 1010:2015 norm. Daarnaast is er voor het Qneqt assortiment een CE-markering en een KEMA-keurmerk afgegeven.

Vraag hier een lichtplan bij ons aan met de stekerbare snoeren van Eleqtron.

Neem contact met ons op

Mail Bernd>