Internova

It all starts with light.

Internova is opgericht in 1996. Bij Internova ontwerpen en maken ze professionele LED-verlichting, speciaal voor de retail, horeca, utiliteit en residentiële branche. Als makers van licht zijn ze trots op het assortiment. De LED armaturen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing.  De armaturen van Internova bieden een optimale oplossing voor een efficiënte verlichting van elk interieur dat om een professionele invulling vraagt. Bent u op zoek naar een lichtoplossing? Lees dan op op deze pagina verder.

Functionele verlichting

De functionele verlichting van Internova is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook ontworpen met een doel. Licht moet niet alleen bijdragen aan sfeer, maar ook aan branding, routing én conversie. Dat vraagt om veel meer dan een willekeurige set spots en rail. Verlichting is een specialisme en verlichten is een vak.

Made in Holland

Bij Internova werken ontwerpers met technische kennis die als geen ander weten hoe licht werkt. Het verschil wordt gemaakt door de perfecte combinatie van armatuur, LED-modules, lumen, lichtkleuren en focus. Alle ambacht en kennis is in huis om concepten door te vertalen naar unieke custom-made lichtoplossingen. Alle Internova-armaturen worden in Nederland geassembleerd. Zo wordt productieproces in eigen hand gehouden, zijn ze uiterst flexibel en garanderen ze kwaliteit en pure vakmanschap.

Gezamenlijk adviseren wij van Maas & Hagoort Internova de perfecte combinatie van armaturen, LED-modules, lumen, lichtkleuren en focus in onze lichtplannen. Bent u geïnteresseerd in de armaturen van Internova? Neem dan direct contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.