Internova

Internova is opgericht in 1996 en is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van LED verlichting voor de retail. De LED armaturen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing. Het complete assortiment is daarnaast met zorg en met oog voor design ontworpen en daardoor speciaal geschikt voor toepassingen in retail, horeca, zorginstellingen en bedrijfsgebouwen. De armaturen van Internova bieden een optimale oplossing voor een efficiënte verlichting van elk interieur dat om een professionele invulling vraagt. Bent u op zoek naar een lichtoplossing? Lees dan meer over lichtoplossingen op deze pagina.

Op de assemblage- afdeling worden de LED armaturen uitgerust met de meest recente generatie LED modules en drivers. Internova loopt hiermee voorop in het produceren van state of the art LED systemen aan de professionele markt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.