Modular verlichting

De lampen, spots en verlichting van Modular zijn industrieel met een knipoog naar de toekomst. Het assortiment bestaat uit lampen en spots die gebruik maken van de nieuwste LED technologie, halogeenspots of fluorescentie lichtbronnen. Modular werkt samen met grote professionele ontwerpers en ook met aanstormend talent. Zo is ook de bekende Nomad serie en de Duell ontstaan. Wij verwerken deze en de overige producten van dit merk graag in een lichtplan. Vraag direct een lichtplan aan waarin Modular producten verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.