Paul Neuhaus

Het frisse merk Neuhaus bestaat al sinds 1962. Als meer dan 55 jaar zijn zij actief in de verlichtingsbranche. Ze gaan mee met de tijd zo zijn ze onder andere bezig met smart verlichting. Vanuit één locatie in Werl creëren zij de meest bijzondere armaturen. “De armaturen zijn verrassend en onderscheidend”, geeft Ralf Neuhaus (directeur van Neuhaus) aan. De kwaliteit is altijd goed. Naast halogeenverlichting bieden zij ook veel LED verlichting aan. Het assortiment bestaat uit onder andere hanglampen en voor een groot deel uit plafondverlichting.

Maas & Hagoort verwerkt dit merk graag voor u in een lichtplan. In dit plan houden we rekening met zaken als de inval van het daglicht. Ook is het belangrijk om de UGR waarde te berekenen, zo voorkomen we dat u verblind wordt door de verlichting.

Wilt u een lichtplan laten maken maar komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze lichtadviseurs en vraag vrijblijvend lichtadvies aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.