Goeman Borgesiusschool

Goeman Borgesiusschool

De Goeman Borgesiusschool is een basisschool waarbij de kinderen centraal staan. Er wordt op een gestructureerde en opbrengstgerichte manier te werk gegaan zodat de kwaliteiten van ieder kind kan worden ontwikkeld.

Het huidige gebouw van de Goeman Borgesiusschool is gesloopt en wordt vervangen door een prachtige nieuwbouw. In het voorjaar van 2019 wordt de school opgeleverd.

In samenwerking met Schulte & Lestraden wordt de binnenverlichting gerealiseerd. LED inbouwarmaturen en LED panelen zijn verwerkt in het lichtplan. Ook bij dit project denken wij aan de kwaliteitseisen en normeringen in onze lichtberekening, zoals de Lux- en UGR waarde.

Zoekt u verlichting voor uw project waarbij bepaalde eisen belangrijk zijn? Neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.