Lichtrenovatie

Het verduurzamen en renoveren van verouderde installaties is vandaag de dag een actueel thema. Verschillende maatregelen maakt het noodzakelijk om verlichting één op één te vervangen met energiebesparende LED verlichting. Naast het creëren van duurzame lichtoplossingen binnen uw installatieprojecten, heeft het renoveren van verlichting ook nog andere voordelen.

Maas Hagoort

De voornaamste reden om verouderde verlichting voor ledverlichting te vervangen is het verplicht energielabel C vanaf 1 januari 2023 en het verplicht uitfaseren van oude lichtbronnen. Verlichting kan een grote bijdrage leveren aan het realiseren van de voorwaarde om door te mogen blijven gaan met de activiteiten binnen ieders bedrijfspand.
Daarnaast gaat ledverlichting vele malen langer mee gaat ten opzichte van traditionele lichtbronnen. Op deze manier wordt er ook direct bijgedragen aan een duurzame lichtoplossing: minder vervanging is minder kosten. Daarbij is het energieverbruik bij de juiste ledverlichting lager waardoor niet alleen het milieu geholpen wordt, maar ook de energiekosten worden verminderd voor de eindgebruiker.

Wij hebben een unieke plan van aanpak opgesteld waarbij wij verder gaan dan alleen het creëren van energiebesparende en toekomstbestendige lichtoplossingen voor de eindgebruiker. Onze werkwijze bij het één op één vervangen van verlichting geeft de installateur een voorsprong bij het scoren van installatieprojecten.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze binnen renovatieprojecten? Lees hier verder.