Nieuwe montageopdracht gescoord: DC Hoogvliet – Bleiswijk

DC Hoogvliet hoopt in 2020 de deuren te openen van een nieuw pand. Het nieuwe pand is gevestigd in Bleiswijk en beslaat straks een oppervlakte van 72.000m2. Hoogvliet werkt met moderne technieken. Door middel van automatisering zullen bijvoorbeeld de diepvriesartikelen worden verstuurd naar de winkels. Een ander onderdeel van de toekomstige vestiging is de centrale slagerij. De eisen hiervoor zijn hoog maar hier kan dankzij een efficiënt proces aan worden voldaan. Daarnaast is DC Hoogvliet zelfs al voorbereid op toekomstige voedselveiligheidsnormen.

Het verantwoord ondernemen is opgenomen in het jaarverslag van Hoogvliet. De duurzaamheid voor het nieuwe pand wordt uitgevoerd aan de hand van de BREEAM. Op gebied van verlichting kunnen wij hieraan voldoen. Meer hierover vindt u in dit artikel. In opdracht van Van Dijnsen Installatiewerken nemen wij ook de montage van de verlichting voor onze rekening. Ons montageteam zet zich in om de verlichting voor de opleverdatum gemonteerd te hebben.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.