Horstendael Bennebroek

Middenin de Bennebroekse natuur heeft ouderenzorgorganisatie Zorgbalans, een nieuwe woonvoorziening gerealiseerd: Horstendael Bennebroek. De nieuwbouw komt tegemoet aan de vraag naar een beschermde woonomgeving voor kwetsbare ouderen in de regio. Het pand beschikt over 32 studio’s welke speciaal zijn ingericht voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes gerealiseerd die door alle bewoners gebruikt kunnen worden. En omdat het gebouw is omgeven door een park, kunnen de bewoners iedere dag genieten van de natuur.

De nieuwbouw is zo duurzaam mogelijk ontworpen. Onze collega heeft hier bij het maken van een lichtplan rekening mee gehouden. In samenwerking met Schulte & Lestraden hebben wij de verlichting mogen leveren. Alle armaturen zijn voorzien van LED verlichting. Dit komt overeen met onze visie. Een goede toekomst met duurzaam licht, dat is onze zorg! Wij zijn erg tevreden met het resultaat. De nieuwe bewoners kunnen genieten van een duurzame, toekomstgerichte en fijne leefomgeving.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!