Zorg

Zorginstellingen zijn gebaat bij helder en natuurlijk licht. Een ontspannen sfeer helpt medici bij het behandelen van patiënten in een ontspannen omgeving. Consistent gebruik van goed licht door ziekenhuizen, dokterspraktijken, verpleeginstellingen en revalidatieklinieken zorgt daarbij voor een bevordering van een veilig gevoel bij de patiënten.

Maas & Hagoort biedt zorginstellingen energiebesparend, kostenefficiënte en onderhoudsarme lichtoplossingen.

Onze zorgprojecten

 

Meer laden

Inspiratie opdoen?

In onze brochure vindt u inspirerende voorbeelden van onze projecten voor o.a. horeca, kantoren, zorg en overheidsinstellingen. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor verdere toelichting of andere vragen.

> Bekijk onze brochure

Onze werkwijze

Van de tekentafel tot aan de installatie geeft Maas & Hagoort begeleiding, door calculatie & engineering, realisatie en oplevering & aftersales.
Wij onderscheiden ons door kostenreductie te realiseren, processen te beheren, winst te maximaliseren, het uitsluiten van risico’s, flexibiliteit en technologische ontwikkeling.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.