Hotel Waterrijk Oesterdam

Een verblijf in Hotel Waterrijk Oesterdam laat u onbezorgd genieten en ultiem ontspannen in het mooie Zeeland. Het hotel beschikt naast de 34 prachtige 2- en 4-persoonssuites ook over een spa en wellness. Daar kunt u heerlijk in relaxen. De 34 luxe resort suites zijn modern en stijlvol ingericht. Daarnaast bieden ze een prachtig uitzicht op het water. In hotel Waterrijk Oesterdam kunt u helemaal tot rust komen. In het bijzonder tijdens de zonsondergang is er een prachtig uitzicht op de Oesterdam.

Net als bij de Marina Beachclub realiseerden wij, in samenwerking met DWT groep, de verlichting voor de hotelkamers. In het lichtplan zijn onder andere trackspots, wandarmaturen, vloerarmaturen en badkamerarmaturen verwerkt. Onze engineer verwerkte veelal armaturen van het merk Internova in het project. Puur genieten voor de vakantieganger in Zeeland, dat betekent een verblijf in Resort Waterrijk Oesterdam.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!