LVNL Schiphol

In dit gloednieuwe radar- en trainingscentrum ‘Polaris’ van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) worden luchtverkeersleiders opgeleid en getraind. Onze accountmanager Leo Bolleman is door Kuijpers benaderd om invulling te geven aan de post verlichting.

Onze projectmanager Ben Dorst is van a tot z betrokken bij dit project en heeft Kuijpers volledig weten te ontzorgen op het gebied van de verlichting. In samenwerking met lichtontwerper Robert Jan Vos en LVNL zijn we tot het definitieve lichtontwerp gekomen. Een interessant en ambitieus project; zo moest er maatwerk geleverd worden voor de verlichting in de plafonds in het pand. Ook hebben we spots voor de verbindingsbrug, kantoren en gangzones geleverd. De eindgebruiker wilde een mooie balans tussen design en functionele verlichting creëren en daarbij voldoen aan alle geldende normen. Dit is ons gelukt. We hebben een prachtig eindresultaat weten op te leveren waar zowel Kuijpers als de eindgebruiker tevreden over is. Op 4 september jl. heeft Koning Willem-Alexander dit pand geopend voor gebruik!

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

 

Foto’s: LVNL mediarelaties

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!