Overheden

Het belang van de juiste verlichting in overheidsgebouwen en kantoren wordt vaak onderschat. Licht heeft grote invloed op het functioneren van de mens. De juiste verlichting binnen kantoren zorgt voor een beter werkklimaat onder werknemers. Het vermogen om te presteren stijgt en het ziekteverzuim daalt.

Ook duurzaamheid is een actueel thema binnen het beheer van overheidsgebouwen. Zuinige LED verlichting en slimme beheersystemen dragen bij aan een duurzaam overheidsgebouw en een forse besparing op de energiekosten.

Onze kennis, ervaring en merkonafhankelijkheid binnen het realiseren van overheidsprojecten zorgt ervoor dat wij altijd de juiste lichtoplossing leveren voor uw utiliteitsgebouw. Bekijk voor inspiratie onderstaand onze gerealiseerde overheidsprojecten.

Onze overheidsprojecten

 

Meer laden

Inspiratie opdoen?

In onze brochure vindt u inspirerende voorbeelden van onze projecten voor o.a. horeca, kantoren, zorg en overheidsinstellingen. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor verdere toelichting of andere vragen.

> Bekijk onze brochure

Onze werkwijze

Van de tekentafel tot aan de installatie geeft Maas & Hagoort begeleiding, door calculatie & engineering, realisatie en oplevering & aftersales.
Wij onderscheiden ons door kostenreductie te realiseren, processen te beheren, winst te maximaliseren, het uitsluiten van risico’s, flexibiliteit en technologische ontwikkeling.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.