North Sea Port

Van de Noordzee tot het achterland. Havenbedrijf North Sea Port behoort tot de top van Europa. Het havengebied van het internationale bedrijf loopt van Gent in Belgiƫ tot aan Vlissingen in Nederland. Voor de wereldwijde scheepvaart is het gebied bereikbaar via de Noordzee. De organisatie omvat twee belangrijke kwaliteiten, together en smarter. Together vertaalt het belang van het bedrijfsnetwerk. Smarter weerspiegelt de ambitie naar innovatie en vernieuwend ondernemen. Dit sluit goed aan bij de kernkwaliteiten van Maas & Hagoort.

Het kantoor is gevestigd in Sas van Gent en is geheel vernieuwd! In samenwerking met Brokx Projectinrichting is er basis- en sfeerverlichting gerealiseerd. Wij ontzorgden hen volledig door onze montageservice. De verlichting is uitgevoerd met het Casambi systeem, wat wordt aangestuurd met scenes, sensoren en slimme schakelaars.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!