Verpleeghuis Campagne Maastricht

Verpleeghuis Campagne in Maastricht ligt aan een prachtig park in de gelijknamige villawijk. Het nieuwbouwcomplex biedt ruimte aan zo’n 150 (voornamelijk dementerende) bewoners. Het verpleeghuis bestaat uit drie woonblokken die via een zogeheten boulevard met elkaar verbonden zijn.

Wat het verpleeghuis uniek maakt is het verenigingsleven. Dit nieuwe concept organiseert een breed scala aan activiteiten in en rondom de boulevard. Bewoners die het leuk vinden om bijvoorbeeld te schilderen, kunnen lid worden van de schilderclub. Deze activiteiten zorgen voor een onderlinge verbondenheid tussen bewoners van verschillende afdelingen met dezelfde interesses. Daarnaast zorgt het voor de nodige ontspanning!

Maas & Hagoort heeft in samenwerking met Unica Son de verlichting gerealiseerd. We maakten het lichtplan en samen hebben wij ervoor gezorgd dat de bewoners kunnen leven in een goed verlichte omgeving!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!