ADRZ Ziekenhuis te Vlissingen

ADRZ Ziekenhuis te Vlissingen

Het ADRZ is grondig verbouwd. Rothuizen Architecten en Stedenbouwkundigen en Atelier Pro hebben ook het kleurenpatroon verandert. De frisse kleuren zijn perfect gecombineerd met de Zeeuwse look. Iedere wachtruimte heeft een Zeeuws thema. Dat zorgt voor sfeer. De namen van de wachtruimten zijn ook typisch Zeeuws. De ruimten zijn helemaal af met de verlichting van Maas & Hagoort. Niet alleen voor de technische verlichting maar bij ook de decoratieve verlichting is LED verlichting gebruikt. Samen met de DWT Groep is deze duurzame lichtoplossing gerealiseerd.

Lichtadvies

Er werd lichtadvies aangevraagd en samen kwamen we tot dit resultaat. Onze engineers maakten een lichtplan en deden lichtberekeningen. Wilt u ook lichtadvies? Neem dan contact op met één van onze lichtadviseurs.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.