Ahold Zwolle

 

In Zwolle nabij de A28, op het bedrijventerrein Hessenpoort, staat het nieuwe pand van Ahold Zwolle. Het pand bestaat uit ruim 3.000 m2 kantoren en circa 30.000m2 logistieke ruimte. Op het terrein zijn 282 parkeerplaatsen gerealiseerd voor bedrijfswagens en 293 parkeerplaatsen voor personenauto’s.

Hoppenbrouwers Hoogeveen heeft ons benaderd voor het verlichten van de kantoren en de terreinen. Tijdens dit project hebben wij rekening gehouden met de BREEAM certificering. Dit houdt in dat er specifieke lichtwaarden en normeringen gelden. Ook hebben wij gekeken naar de GR-waarden (verblindingshinder). Door diverse lichtberekeningen uit te voeren hebben wij kunnen onderbouwen dat wij aan alle eisen van het project voldoen.

Foto’s: @Dutchdronebird

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.