Alfa Ortho

Orthodontistenpraktijk Alfa Ortho

Alfa Ortho is een nieuwe orthodontistenpraktijk waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt voorop staat. Hier wordt jong en oud geholpen met het corrigeren van het gebit. De praktijk is gelegen op loopafstand van het station Schiedam Centrum. Daardoor is het goed bereikbaar. Orthodontistenpraktijk AlfaOrtho in Schiedam is in 2017 opgeleverd. Het eindresultaat is er één om trots op te zijn!

We hebben dit pand voorzien van verlichting. Door middel van onder andere pendelarmaturen, LEDspots, opbouwrails, maatwerk profielen en noodarmaturen verlichten het werk van de orthodontisten. Deze grote diversiteit van armaturen, zijn één met de uitstraling van het gebouw. Het ontwerp van dit gebouw is verzorgd door Buro/S Architects.

Meer weten over onze armaturen? Neem dan contact op!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.