Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis

Voor de stichting het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL) werd op het eigen terrein een nieuw gebouw voor het farmaceutisch centrum gerealiseerd. Dit farmaceutisch centrum bestaat uit een productiefaciliteit, een laboratorium én een afdeling logistiek en distributie.

Samen met installateur Breman mochten wij dit gespecialiseerde ziekenhuis voorzien van alle benodigde verlichting. In dit traject zijn wij meteen vanaf de calculatiefase één op één met elkaar opgetrokken. Gebaseerd op de wensen en eisen van de eindgebruiker hebben wij een gelijkwaardig alternatief aangeboden op het bestek. Na verschillende bemonsteringsessies is dit alternatief ook tot uitvoering gebracht. Dat is uitzonderlijk, gezien het in de zorgsector erg ongebruikelijk is om niet voor het bestaande bestek te kiezen.

Naast reguliere armaturen hebben wij het ziekenhuis ook van nood- en laboratoriumverlichting mogen voorzien. Hierbij was belangrijk dat zij in de behoeftes van de verschillende disciplines die in het ziekenhuis werkzaam zijn kunnen voorzien. De verschillende ruimtes zijn ondertussen in gebruik genomen door het personeel. Dankzij onze merkonafhankelijkheid hebben wij de eindgebruiker kunnen voorzien van een veilige en geruststellende werk- en verblijfsomgeving.

Meer te weten komen over verlichting in de zorgsector? Lees hier verder.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.