B30: het nieuwe kenniscentrum van de overheid

B30: Het nieuwe kenniscentrum van de overheid

De overheid heeft een nieuw kenniscentrum B30. Het Rijksmonument ligt aan het Haagse Bos. Een krachtig en statig pand. Voorheen was het ministerie van Economische Zaken hier gevestigd, nu wordt er kennis gedeeld. De informele werkfoyer nodigt uit om te gaan werken. Naast de werkfoyer is er ook een seminarfoyer. Hier wordt kennis overgedragen en kan worden gebruikt als vergaderruimte. Het atrium bindt de foyers samen. Verbinding zorgt voor vertrouwen. Het vertrouwen dat onze opdrachtgever Breyer gaf, bood Maas & Hagoort de gelegenheid om de verlichting te leveren.

Op alle 450 werkplekken was ‘openheid’ het kernwoord. Zo wordt de natuur naar binnen gehaald. Dat maakt B30 transparant en nodigt uit tot ontmoeting.
Bent u op zoek naar verlichting voor uw project? Neem dan contact op of vraag direct een lichtplan aan.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.