Boston & Seattle

Boston & Seattle

Boston & Seattle zijn twee nieuwe woontorens op de Wilhelminapier in Rotterdam met maar liefst 23 verdiepingen. Naast de huur- en koopappartementen beschikken deze torens ook over een grote ondergrondse parkeerplaats en een groot oppervlak aan commerciële ruimte voor onder andere cultuur, winkels en horeca.

De appartementen bieden een prachtig uitzicht op het havengebied en de stad van Rotterdam! De meest oostelijk gelegen toren heet Boston. Deze toren telt 110 huur- en koopappartementen. De westelijk gelegen toren heet Seattle. Ook dit gebouw telt 110 appartementen en wordt verhuurd aan oud-medewerkers van de Holland America Line. Vroeger, na de tweede wereldoorlog leverde Willem Hagoort houten draaivoeten voor deze maatschappij.

In samenwerking met Terberg Totaal Installaties heeft Maas & Hagoort binnen- en buitenverlichting mogen leveren voor de woontorens Boston & Seattle. Het resultaat is prachtig! Er zijn moderne armaturen verwerkt in het lichtplan, wat goed aansluit bij het ontwerp van deze fenomenale woontorens. Wij leverden onder andere luifel verlichting en algemene verlichting van het merk Berla voor het entree, trappenhuis en de liften.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.