Brandweerkazerne Klaaswaal

Brandweerkazerne Klaaswaal

De nieuwe brandweerkazerne in Klaaswaal is onlangs in gebruik genomen. Het project wordt één van de meest in het oog springende projecten van Klaaswaal en omgeving genoemd. De opvallende gevel van de nieuwe kazerne is bekleed met verticaal geplaatste houten delen. Die doen denken aan de zwarte gepotdekselde boerenschuren in de omgeving. Het thema van de nieuwe kazerne is snelheid. De plattegronden, de situering en het omliggend terrein zijn ingericht vanuit de gedachte: iedere seconde telt.

In samenwerking met Van Rennes realiseerden wij alle basisverlichting en buitenverlichting voor dit project. Er zijn onder andere armaturen van RZB verwerkt in het project. Het resultaat is prachtig!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

 

Foto’s: Houtwijck interieur, Bogaerds Architecten en RoosRos architecten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.