Cool Port Rotterdam

Cool Port Rotterdam

Kloosterboer investeert in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam in de start van een nieuwe koel- en vriescluster op de City Terminal locatie in de Waal-Eemshaven: Rotterdam Cool Port. Het koel- en vrieshuis heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 40.000 pallets. Cool Port is een waardevolle uitbreiding van de koel- en vriessector activiteiten. Ook de locatie is ideaal door de vele verschillende verbindingen. Hierdoor zal de effectiviteit van de logistieke vers-keten enorm bevorderen. Daarnaast wordt de doorstroming van verkeer gestimuleerd door een goede automatisering en door het gebruik van een cargocard. Dit is een smartcard welke gebaseerd is op biometrie en een belangrijke bijdrage levert aan een vlot, probleemloos en betrouwbaar logistiek proces.

Het gebouw moet de kwaliteit van het bedrijf uitstralen. Krachtig en dynamisch, duurzaam en innovatief; Termen die de vormgeving van het gebouw omschrijven én die onze samenwerking met TES benadrukken. Dankzij een goede samenwerking met dit bedrijf is de binnenverlichting geleverd. Het project is BREAAM gecertificeerd, daarom is alle verlichting LED. Wij zijn trots dat wij samen deze prestatie hebben geleverd. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op met uw aanspreekpunt.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.