Cool63 Rotterdam

Cool63 Rotterdam

Aan de Coolsingel in Rotterdam is het nieuwbouw- en renovatieproject Cool63 herontwikkeld. Het project biedt 5.000 m2 hoogwaardige, stijlvolle kantoorruimte aan. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor verschillende winkels en horecaondernemingen. De horeca is te vinden aan het Stadthuisplein en aan de Coolsingel is ruimte voor de winkels.

Duurzaamheid stond bij deze renovatie centraal. Het multifunctionele ontwerp en het hergebruik van de bestaande draagconstructie droegen hieraan bij. Voor Terberg Totaal Installaties mochten wij de lichtplannen en lichtberekeningen maken. Uiteraard voldoen deze aan alle eisen. Wij hielden bij het maken van het lichtplan de bouwkundige situatie in ogenschouw. Ook met het (deels) toegepaste klimaatplafond hielden wij rekening. We legden contact met de leverancier van de koelplafonds en creëerden een maatwerk oplossing. Hierbij was ook één van onze fabrikanten nauw betrokken. Naast deze specials leverden wij ook armaturen voor de systeemplafonds. Melis Lighting leverde een groot deel van de verlichting.

Ook de levering van de armaturen mochten wij verzorgen. Speciaal voor dit project codeerden wij de armaturen. Dit zorgt ervoor dat op de bouwplaats gelijk duidelijk is voor welke ruimte de armaturen bedoeld zijn. Daarnaast voorzagen wij de armaturen van Plug & Play met Wieland kabels. Zo ontzorgden wij Terberg Totaal Installaties tijdens dit project. Samen zorgden wij ervoor dat het voormalige bankgebouw goed verlicht de toekomst tegemoet gaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.