Dongemond College

Het Dongemond college is een school voor voortgezet onderwijs waar leerlingen worden voorbereid op de toekomst. De onderwijsinstelling biedt vele keuzemogelijkheden en kent twee locaties. Wij hebben recent de locatie Raamsdonksveer voorzien van verlichting. Op deze locatie kunnen leerlingen terecht voor de niveaus vmbo, havo en vwo.

Op vraag van adviseur Klictet hebben onze projectmanagers een passend lichtplan gemaakt conform een opgesteld Programma van Eisen (PvE). Installateur Bink Elektro heeft de aanbesteding weten te winnen. De eerlijke relatie tussen Bink Elektro en Maas & Hagoort dateert al van veel langer, waar vanuit deze mooie partnerschap is ontstaan! Op deze manier hebben wij onze waarde als partner binnen het proces weten toe te voegen voor meerdere partijen.

De armaturen zijn door ons op afroep verzonden en in overleg met Bink Elektro gecodeerd en stekerbaar geleverd. Bijzonder om te vermelden is dat de armaturen (profielen) in de collegezaal zijn verwerkt in een houten lamellenplafond. Dit is zowel een functionele als een decoratieve oplossing.

Door de goede samenwerking met zowel Klicket als Bink Elektro kunnen de leerlingen van het Dongemond College mede door onze goede verlichting naar hartenlust leren en studeren. Zo zijn wij samen met onze partners verbeteraar van het onderwijs!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.