Foodcourt 42

Foodcourt 42

Een gezellige eetgelegenheid op camping Julianahoeve in het Zeeuwse Renesse, dat is Foodcourt 42. Als een verzamelplaats van restaurants met een gedeelde zitruimte, nemen deze eetgelegenheden in de wereld een prominente plek in binnen grote winkelcentra en vliegvelden. Bij Foodcourt 42 is de diversiteit aan gerechten groot, er is voor iedereen iets te vinden. Het zitgedeelte is geheel gerealiseerd in Ibiza stijl. Deze fijne sfeer is doorgetrokken in het lichtplan dat wij maakten.

Onze engineer verwerkte onder andere ledstrips, inbouwarmaturen en wandarmaturen in het lichtplan. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Casambi om de verlichtingsinstallatie te dimmen. Zo is het lichtontwerp in balans. In samenwerking met DWT groep vertaalden wij de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. We ontzorgden DWT groep niet alleen met het opstellen van het lichtplan, maar ook met onze montageservice.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.