Gemeentehuis Ermelo

 

Met de verbouwing van het gemeentehuis in Ermelo heeft niet alleen de gemeente, maar ook de bibliotheek, de politie en het streekarchivariaat een mooi onderkomen gekregen. Het gebouw heeft met de verbouwing een totale transformatie ondergaan en is daarbij ook volledig verduurzaamd. Daarnaast is er een verdieping bovenop het bestaande gebouw geplaatst. Kortom een complete renovatie met een prachtig eigentijds gebouw als resultaat.

De verbouwing van het gemeentehuis van Ermelo is in samenwerking met WSi Techniek Projecten gerealiseerd. Omdat alle lichtberekeningen voor dit project dienden te voldoen aan de gestelde NEN normen, was het essentieel om vroeg betrokken te zijn als procespartner binnen dit project. Dit heeft geresulteerd in het feit dat er nu in iedere ruimte de juiste hoeveelheid licht wordt verspreid. Hiervoor heeft onze betrokken engineer gekozen voor onder andere DALI downlighters, plafond opbouwdownlights en fraaie inbouwspots. Verlichting die dus voldoet aan alle technische eisen, maar ook qua design volledig past bij de sfeer van het gebouw. Een mooi resultaat waar wij trots op zijn!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.