Gemeentewerf Noord Apeldoorn

Gemeentewerf Noord Apeldoorn

De Gemeentewerf Noord in Apeldoorn is onlangs officieel in gebruik genomen. Het bijzondere en multifunctionele gebouw dient als uitvalsbasis voor de dienst Beheer en Onderhoud van het noordelijk deel van Apeldoorn. Vanaf deze locatie kan de gemeente al haar werkzaamheden verrichten. Het nieuwe gebouw vervangt dan ook de huidige locaties.

In samenwerking met Linthorst Techniek realiseerden wij de verlichting voor het pand. In het ontwerp van het gebouw vormen duurzaamheid en functionaliteit de rode draad. Onze engineer heeft daar rekening mee gehouden bij het maken van het lichtplan. Zo zit er energiezuinige LED verlichting in het pand. Samen gaan wij voor een duurzame toekomst!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: www.itbuilding.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.