Gezondheidscentrum Reitdiep

 

In gezondheidscentrum Reitdiep te Groningen komen apotheek, huisarts, tandheelkundig centrum en fysiotherapie samen in één modern gebouw. Het gezondheidscentrum heeft daarbij ook nog ruimte voor uitbreiding. De wens is om het zorgaanbod zo breed mogelijk te maken met zorgaanbieders zoals een diëtist, verloskundige en psycholoog.

In samenwerking met installateur Hoppenbrouwers Techniek hebben wij het gehele gezondheidscentrum verlicht. De lichtinvulling binnen de zorgsector is doorgaans veeleisend. Hierbij gaat het niet uitsluitend om de verlichting van de kamers. Het juiste licht stelt het zorgpersoneel instaat om geconcentreerd te werken en biedt het comfort en veiligheid aan de patiënt. Door de nodige kennis en expertise op het gebied van verlichting binnen zorgprojecten is het ons gelukt om gezondheidscentrum Reitdiep de juiste lichtoplossing aan te bieden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.