Gezondheidscentrum Rotterdam

Gezondheidscentrum Rotterdam

Het gezondheidscentrum Wilhelminapier in Rotterdam is onderdeel van de Stichting Gezond op Zuid. Het centrum is gevestigd in het nieuwe gebouw Boston & Seattle aan de noordzijde van de Wilhelminapier. Met deze nieuwe locatie bestaat het gezondheidscentra uit zes stichtingen, die allen gevestigd zijn in Rotterdam-Zuid. Dit gezondheidscentrum dient als huisartsenpraktijk, praktijkondersteuner Somatiek en praktijkondersteuner GGZ.

Samen met Delta Wisse Installatie hebben wij het lichtontwerp mogen realiseren. De armaturen die verwerkt zijn in het lichtplan harmoniëren met de natuurlijke tinten van het interieur! De verlichting, het materiaal en het vele glaswerk zorgen voor een fijne sfeer.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.